Nå nærmer innflyttingen seg!

«Solsiden terrasse blir et fantastisk sted å bo.»

Endelig reiser Solsiden terrasse seg på Stathelle. Kjøperne av leilighetene som er solgt kan nå begynne å se frem til innflytting i siste del av 2021.
Se bilder fra byggeplassen

71 leiligheter med solrike terrasser

Solsiden terrasse består av 71 leiligheter fordelt på fire bygg. Mellom byggene blir det hyggelige torg som blir pent opparbeidet til felles glede for beboerne. Her har arkitekten lagt alt til rette for et trivelig nabolag.
Med god kvalitet og gjennomtenkte planløsninger gir leilighetene en behagelig hverdag. Byggene blir levert med heis og du har mulighet til å kjøpe garasjeplass. Ikke minst får alle leilighetene vestvendt terrasse med en flott utsikt.

Sentral beliggenhet

Solsiden terrasse har sentral beliggenhet på Stathelle. Her har du Brotorvets 80 butikker i tøffelavstand, gode kollektivtilbud og det meste annet du kan trenge innenfor kort gangavstand.
«Solsiden terrasse blir et flott sted å bo», sier eiendomsmegler Heidi Solvang.
«Her kan man våkne til en flott sjøutsikt, ta på seg tøflene og rusle inn på Brotorvet for å handle ferske rundstykker til frokosten.»

Enklere tilværelse

Solvang har fulgt prosjektet helt fra starten, og er strålende fornøyd over at kjøperne nå kan begynne å se frem til å flytte inn.

«Mange ser frem til å gå fra å bo i store eneboliger til å flytte inn i en praktisk leilighet som krever minimalt med vedlikehold. Her får de alt de trenger rett i nærheten, og kan glede seg til en enklere tilværelse.»

Tiden man sparer på vedlikehold av hage og hus kan for eksempel brukes til å legge beina høyt og nyte den fantastiske utsikten.