Enkel hverdag

På Solsiden terrasse ligger alt til rette for et praktisk og godt liv. Tøffelavstand til Brotorvet, umiddelbar nærhet til sjøen, fine turområder og godt kollektiv tilbud. Bibliotek og treningssenter er bare en kort rusletur unna.

Boligkomplekset blir utstyrt med heis og garasjeanlegg. Leilighetene vil bli oppført med moderne materialvalg, gjennomtenkte planløsninger og solrike uteplasser. Boliger med gode bokvaliteter, både i egen bolig og på fellesområdene.

Solsiden terrasse vil bestå av totalt 71 boliger fordelt på fire bygg. Alle boligene har tilgang til et felles atrium, som blir pent opparbeidet mellom byggene. Det er lagt vekt på gode løsninger som gir et hyggelig fellesområde. At andre tar seg av vedlikehold av uteområdene og alt på utsiden av din egen leilighet er en kjærkommen bonus. Det er rett og slett bare å nyte og bruke tiden din til det du vil.

Det handler ikke bare om å bo. Det handler om å leve.

Lekre leiligheter

Det er lagt vekt på å lage boliger med gode bokvaliteter – og et bredt utvalg av ulike leiligheter. Det vil bli en god miks av størrelser fra 59 kvm til 144 kvm, og samtlige leiligheter har egen balkong eller privat uteplass – de aller fleste med en magisk sjøutsikt.

Leilighetene har smarte planløsninger, med godt utnyttet areal og gode oppholdsrom. Store vindus flater gjør at leilighetene fremstår som ekstra lyse og innbydende. Det er bare å nyte solen som blinker i sjøen på solrike dager fra balkongen, eller fra sofakroken om du vil.

Samtlige leiligheter er utstyrt med både bad og vaskerom. Det vil bli levert komplett kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad og moderne materialvalg.

Gled deg til en enklere hverdag, gled deg til å bo godt på Solsiden terrasse.

Byggenes kvaliteter

Den flotte beliggenheten, med gode solforhold og utsikt innover fjorden, skaper en fantastisk ramme for prosjektet. Byggene er plassert og formet for å fordele sol og utsiktskvaliteter på flest mulig boliger.

Med rause, vestvendte balkonger og terrasser legges det til rette for at mye av tiden tilbringes utendørs. Solsiden terrasse består av fire bygg i ulik høyde, samt en ny parkeringskjeller. Byggene knyttes sammen av felles torg med sitteplasser og beplantning. Dette blir en hyggelig møteplass for naboer i området.

Fasadene i hvert bygg er delt inn i vertikale elementer med ulik bruk av materialer og farge. Dette gir variasjon og identitet til de ulike delene av bygget. Utvendige overflater er robuste og vedlikeholdsfrie, det er foreslått en kombinasjon av malt Superwood e.l og horisontale bord av fargebehandlet fibersement. Balkonger har glassrekkverk for å utnytteden gode utsikten best mulig. På felles torg og tun skal det benyttes sklisikker børstet betong i kombinasjon med sittelementer og plantekasser av royalimpregnert trevirke.

Alle leiligheter over bakkeplan er gjennomgående, noe som gir gode dagslysforhold. Leiligheter som ikke er gjennomgående har bred vestvendt fasade som gir sol og utsiktfra alle oppholdsrom.